Меню
|

Етапи догляду за шкірою обличчя

Без рубрики

Етапи догляду за шкірою обличчя

Категория

Етапи догляду за шкірою обличчя

Правильний догляд за шкірою включає чотири основних етапи: очищення, тонізація, спеціальний догляд, зволоження і захист.

Процедура вашого догляду за шкірою повинна відбуватися двічі на день — вранці і ввечері.

Ранком

1) Очищення: шкіра виробляє шкірне сало в процесі відновлення протягом ночі. Очищення шкіри щоранку за допомогою гелю допоможе прибирати шкірне сало і відновити гідроліпідний баланс шкіри.

2) Тонізація: тонізуючий засіб видаляє залишки миючого засобу, освіжає шкіру і відновлює її природний рН.

3) Спеціальний догляд (наприклад, сироватка або концентрати): ці продукти містять високу концентрацію активного інгредієнта, і тому їх потрібно наносити безпосередньо на щойно очищену шкіру.
Якщо ви не використовуєте спеціальний засіб для догляду за шкірою, пропустіть крок 3 і перейдіть до кроку 4.

4) Зволоження: використання денного крему, відповідного вашому типу шкіри для ефективного зволоження і захисту. Якщо є необхідність рекомендується використовувати спеціальний крем для догляду за ніжною шкірою навколо очей.

5) Захист від сонячних променів: деякі денні креми вже включають фактор захисту від сонця (SPF) — як правило, SPF 15 — але в багатьох ситуаціях ваша шкіра вимагає більш сильного сонцезахисного фактора. Сонцезахисні засоби для обличчя можна використовувати додатково, а краще придбати засіб, який не тільки зволожить вашу шкіру, але і захистить її від шкідливого впливу УФ-променів (SPF 35 і вище).

Ввечері

1) Очищення: очищаючий гель видаляє бруд, піт, шкірне сало і залишки макіяжу. Шкіра стає чистою і готовою до поглинання активних інгредієнтів, які містяться у вашому нічному кремі. Для очищення і захисту ніжної шкіри навколо очей слід використовувати спеціальний засіб для зняття макіяжу з очей.

2) Тонізація: тонік видаляє залишки миючого засобу, освіжає шкіру і відновлює її природний рН.

3) Спеціальний догляд (наприклад, сироватка або концентрати): ці продукти містять високу концентрацію активного інгредієнта, який діє протягом ночі. Слід наносити безпосередньо на щойно очищену шкіру.

4) Зволоження: використовуйте зволожуючий нічний крем, який буде живити вашу шкіру і підтримувати її протягом ночі. Якщо є необхідність доповніть етап зволоження кремом для догляду за ніжною шкірою навколо очей. Доглядайте за Вашою шкірою, використовуючи рекомендації вище і вона віддячить вам своїм здоровим і сяючим виглядом.

❤️

 

0 Коментариев Оставить коментарий

    Оставить свой комментарий

    Ваш комментарий(нажмите кнопку, чтобы отправить)

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!